Logo ATMC


 

despre noi

image1Politica firmei noastre este aceea de a oferi clientilor servicii si produse de cea mai buna calitate, de care sa fie pe deplin multumiti. Obiectivul nostru este acela de a oferi servicii complete la cel mai inalt nivel de profesionalism, oriunde in lume. Ma oblig sa raspund personal de calitatea serviciilor si produselor oferite si sa imbunatatesc continuu solutiile propuse dumneavoastra clientilor.

 

 

Societatea A&T MILLENNIUM CONSULTING se constituie ca persoana juridica, sub forma de societate comerciala cu raspundere limitata.

Principalul obiect de activitate al societatii il reprezinta serviciile de consultanta adresate IMM-urilor, cat si comercializarea produselor din import-export.

Produsele si serviciile ATMC sunt distribuite la nivel national prin cele 3 centre regionale proprii: Timisoara, Bacau, Slatina si prin intermediul distribuitorilor autorizati. In curand se vor deschide noi spatii expozitionale pentru ambalaje in orase resedinta de judet din toate zonele tarii.

Produsele si serviciile ATMC sunt disponibile si la nivel international prin cele 3 zone de distributie din Uniunea Europeana: Anglia, Franta si Bulgaria.

Oferta generala de servicii

 

mai mult >>